Menü Bezárás

ThetaHealing – Áss mélyebbre tanfolyam Budapesten

Szeretettel invitállak téged egy rendkívüli lehetőségre, ahol elmélyülhetsz a ThetaHealing® Technika világában, és felfedezheted az önmagaddal és másokkal végzett belső munka új dimenzióit!

🔮 Manipulációmentes energiatesztelés: Tanulj meg megbízhatóan érzékelni és mérni az energiákat, anélkül, hogy befolyásolnád az eredményeket. Hatékony eszközök a tiszta észleléshez!

🌌 Hitrendszerek és elengedés: Ismerd fel és szabadítsd fel azokat a hitrendszereket, amik akadályozhatnak az előrehaladásban. Találd meg az utat az újabb megértés és elfogadás felé.

🌟 Erény- és hitmunka: Fejleszd tovább az erényekkel és hitekkel való munkádat, hogy még pozitívabb változásokat hozhass létre az életedben. Az erények vezetnek az új lehetőségekhez.

🌀 Elvárások és generációs minták: Fedezd fel és oldd fel az elvárások és generációs minták hatását az életedre. Tisztítsd meg az utat a személyes fejlődés előtt.

🌱 Manifesztáció és teremtés: Tanulj hatékony technikákat a manifesztáció és teremtés területén, hogy tudatosabban alakíthasd a jövődet.

🌼 Ásás-típusok és új módszerek: Ismerd meg a különböző ásás-típusokat és egy új ásási módszert, hogy még mélyebb gyógyulást és megértést érhess el.

🌑 Árnyékos én munka: Ismerd fel és oldd fel az “árnyékos éned” hatásait, hogy egyensúlyban lévő személyiséggé válhass.

🌐 Csatlakozz hozzánk az online ThetaHealing® Áss Mélyebbre Szemináriumon, és merülj el a belső munka izgalmas és hatékony világában! A szemináriumhoz előfeltétel a ThetaHealing® Haladó (DNS2) tanfolyam elvégzése. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget a személyes fejlődésed és tudatosságod továbbfejlesztésére!

💰 Tanfolyam díja: 143 000 Ft
📅 Dátum: 2024.07.20.-21.
🕒 Időpont: 9:00-16:00
📍 Helyszín: Budapest 18. Kerület

🌱 Részletfizetés vagy ösztöndíj lehetőség is elérhető, ha szükségét érzed!
Ha bármilyen kérdésed van, bátran keress minket bizalommal.

📧info@kisslaszlo.info
📞+36203125155
🌐www.kisslaszlo.info
Regisztráció: https://www.thetahealing.com/seminar-331538-details.html

Légy részese ennek a mélyebb megértésre és fejlődésre ösztönző utazásnak! Jelentkezz most, és lépj a ThetaHealing® Technika új dimenzióiba! 🌟🌿

dátum

2024. júl. 20. - 21.
Expired!

időpont

09:00 - 16:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 2024. júl. 20. - 21.
  • Time: 03:00 - 10:30

Résztvételi díj

143 000 Ft

Helyszín

Kiss László - ThetaHealing Instructor

Szervező

Kiss László
Kiss László
Phone
06203125155
Email
info@kisslaszlo.info
QR Code