Menü Bezárás

Ismerd meg önmagad: Búcsú a Játszmáktól, Félelem Nélkül 2 napos program Siófokon

Üdvözlünk az Ismerd meg önmagad: Búcsú a Játszmáktól, Félelem Nélkül 2 napos program különleges utazásán!

Első állomásunkon az önérvényesítés útjára kalauzolunk el és megoldásokat adunk a játszmákból való kilépésre, a kölcsönösség felé haladáshoz. A második napon tovább repítünk, hogy magad mögött hagyhasd a negatív életszemléletet és a hozzájuk kapcsolódó hiányokat annak érdekében, hogy elindulhass a bőség és a pozitív életszemlélet játékos kalandjára! Az élményalapú fejlesztés mellett a résztvevők előadásokon, kerekasztal beszélgetéseken, gyakorlati szituációkban és meditációs gyakorlatokon keresztül sajátíthatják el a hatékony önérvényesítés módjait és a hozzá szükséges lépéseket.

A program állomásai együttesen, de külön-külön is látogathatók!

ELSŐ NAP: Az önérvényesítés Útján – Megoldások a Játszmákra

Az első nap intenzív csoportos programja arra összpontosít, hogy megtanuljunk önérvényesíteni, és megtaláljuk a megoldásokat az emberi játszmákra. A bennünk fellépő igények, vágyak felismerése, felvállalása és kinyilvánítása a kommunikációnkon keresztül történik, azonban ez nem mindig könnyű feladat. Előfordul, hogy olyan távol kerülünk önmagunktól, hogy észre sem vesszük, hogy csak adunk, miközben mi alig kapunk, vagy akár képtelenek is vagyunk már befogadni. Nem látunk rá, de valamiért áldozati mintákat követünk, ami legtöbbször egy tudatalatti nyereség miatt adódik (pl. a sajnálat által energiát kapok). Más esetekben lehetséges, hogy nem vesszük észre temperamentumunkat és akkor is mások fölé kerekedünk, amikor nem akarunk. Ezáltal dominanciára teszünk szert, s bizony, akár le is uralhatunk másokat. Az emberi játszmák hétterében mindig az energiaszerzési vágy húzódik meg, ami nem szeretet, hanem erő alapon történik, így ezekben a kapcsolódásokban mindig lesz egy nyertes és egy vesztes fél. A programsorozat egyik fő célja, hogy elmélyítsük az önismeretet, ami által megértésre kerül, mi, mit, miért teszünk és ugyanígy, mi mozgat másokat a cselekvéseik során? Megtanítjuk azokat az elméleti információkat és eszközöket, amelyek segítségével hatékonyan kezelhetjük az emberi kapcsolatokban felmerülő konfliktusokat és kihívásokat. Csatlakozz hozzánk, és ismerd meg az önérvényesítés erejét és szépségét!

MÁSODIK NAP: Hiányból Bőségbe: Negatív és Pozitív Életszemlélet Játszmái

A második nap interaktív csoportos programja arra összpontosít, hogy megismertessük az élet két oldalát és megtanítsuk, hogyan alakítható át a negatív nézőpont pozitív életszemléletté. Legyen az akár emberi, érzelmi, vagy anyagi tekintetben. Az esemény során elmélyülünk a hiány és a bőség témakörében, feltárjuk a negatív és a pozitív életszemlélet mögött rejlő játszmákat és mozgatórugókat. Nem csak bemutatjuk ezeket a játszmákat, hanem gyakorlati eszközöket is kínálunk az átalakításukhoz. Az eseményen résztvevők előadásokon, csoportos beszélgetéseken, interaktív gyakorlatokon és meditációs technikákon keresztül fedezhetik fel az élet két oldalának dinamikáját és megtanulhatják, hogyan hozhatják létre a bőséget a hiány helyett. Gyere és csatlakozz hozzánk ezen a különleges utazáson, ahol közösen térképezzük fel az élet kínálkozó lehetőségeit és megtanuljuk, hogyan alakíthatjuk át a negatív életszemléletet pozitív gyakorlattá!

IDŐPONT: 2024. július 6-7, szombat-vasárnap 10:00-17:00
HELYSZÍN: Siófok-Kiliti
RÉSZVÉTELI DÍJ: 20.000 Ft/fő/nap, vagy 29.990 Ft/fő/2 nap.
JELENTKEZÉS: info@winklermoni.hu

Szeretettel várunk:
Winkler Mónika és Kiss László személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberek

dátum

2024. júl. 06. - 07.
Expired!

időpont

10:00 - 17:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 2024. júl. 06. - 07.
  • Time: 04:00 - 11:00

Résztvételi díj

29 900 HUF

Helyszín

Vadvirág utca 12, 8600
Vadvirág utca 12, 8600

Szervező

Kiss László
Kiss László
Phone
06203125155
Email
info@kisslaszlo.info
QR Code

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük