Menü Bezárás

Testi és Érzelmi Állapotmérés & ThetaHealing Konzultáció az Evernessen

🌟 Üdvözöllek az Everness Fesztiválon! 🌟

Csatlakozz hozzánk egy különleges utazásra a tudatosság és a belső harmónia világába! Örömmel jelentjük be, hogy idén is ott leszünk az Everness Fesztiválon, hogy segítsünk felfedezni az önmagadban rejlő potenciált és elindulj egy úton az egészség, a boldogság és az önismeret felé.

🌿 Testi és Érzelmi Állapotmérés: Gyere és tapaszd meg, hogyan lehetünk segítségedre a testi és lelki egészséged felé vezető úton! Használd az innovatív Zyto elektrodermális gépünket, amely segít feltérképezni tested  energetikai állapotát és az érzelmi mintákat. Fedezd fel, hogyan tudsz még inkább összhangba kerülni saját magaddal, hogy egészségesen és boldogan élhess!

💧 doTERRA Terápiás Olajok Tanácsadás és vásár: Az egészségedért természetesen! Szakértőnk segítségével fedezd fel a doTERRA természetes illóolajainak erejét. Ismerd meg, hogyan támogathatják az olajok a test és az elméd egyensúlyát, és javíthatnak az általános közérzeteden. A természetes olajok sokoldalú felhasználása segíthet megelőzni a betegségeket és támogatni az egészséges életmódot!

🧘‍♀️ ThetaHealing Konzultáció: Azonnal cselekedj a megtapasztaltak alapján! A helyszínen, a testi és érzelmi állapotmérés után, lehetőséged van a Thetahealing konzultációra, ahol azonnal feloldhatod a felfedezett problémákat és blokkokat. Engedd, hogy a theta hullámok segítsenek elengedni a múltbéli traumákat és új utat nyissanak az előtted álló boldogság felé!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy felfedezd a belső béke és harmónia forrásait az Everness Fesztiválon! Várunk szeretettel a standunknál, hogy együtt járjunk az önismeret és a gyógyulás útján.

Csatlakozz hozzánk és légy részese ennek az inspiráló és transzformatív élménynek!

Időpontfoglalás a helyszínen, vagy előzetesen:

info@kisslaszlo.info

+36203125155

dátum

2024. jún. 25. - 2024. júl. 01.
Expired!

időpont

10:00 - 19:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 2024. jún. 25. - 2024. júl. 01.
  • Time: 04:00 - 13:00

Helyszín

Everness2024
Siófok, Pusztatorony tér 1, 8600
Opening Hour
10:00-19:00

Szervező

Kiss László
Kiss László
Phone
06203125155
Email
info@kisslaszlo.info
QR Code